Icardi ve Osimhen'in gecesi! Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'nin rekorunu kırdı


19.10.2024 23:04

Icardi ve Osimhen'in gecesi! Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'nin rekorunu kırdı

Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 mağlup ederek ligdeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı ve 13 dış saha galibiyeti ile rekor kırdı.

Şeker Gayrimenkul

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, Corendon Airlines Park’ta karşılaştığı Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı takım, bu galibiyetle birlikte ligdeki yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Galatasaray, Mauro Icardi'nin 10 ve 52. dakikalarda attığı gollerle öne geçti, maçın sonunda ise Victor Osimhen'in 90+3. dakikada kaydettiği golle skoru 3-0’a taşıdı.

GALATASARAY’DAN GÜÇLÜ PERFORMANS

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Süper Lig'deki ilk maçına çıktığı 2022/23 sezonundan bu yana en fazla kafa golü atan oyuncu oldu. Sarı-kırmızılılar, geçen sezonun son 9 deplasman maçını kazanarak başlattıkları başarı serisini bu sezon da sürdürüyor. Dış sahada oynadıkları 4 müsabakadan da galip ayrılarak toplamda 13 dış saha maçından galip gelerek rekor kırdılar. Daha önceki rekor Fenerbahçe'ye aitti.

BURUK ANTALYASPOR’A HİÇ YENİLMEDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde Antalyaspor’a karşı Süper Lig maçlarında hiç yenilgi yaşamadı. Bu sezon sadece 8 gol yiyen Buruk'un öğrencileri, Alanyaspor maçının ardından Antalyaspor’a karşı da kalesini gole kapatarak dikkat çekti.

Maçın ardından Galatasaray puanını 25'e çıkarırken, Antalyaspor 8 puanda kaldı. Galatasaray, bir sonraki maçında Avrupa Ligi’nde IF Elfsborg ile karşılaşacakken, Antalyaspor Alanyaspor deplasmanına gidecek.

Yorum Yaz