CIA ‘Çocuklar Duymasın’ oyuncusuna ajanlık teklif etmiş! Yıllar sonra açıkladı


14.10.2024 13:06

CIA ‘Çocuklar Duymasın’ oyuncusuna ajanlık teklif etmiş! Yıllar sonra açıkladı

CIA’den teklif alan Demet Tuncer, "Ülkemin değerlerini satamam" diyerek, ilginç teklifin detaylarını anlattı.

Şeker Gayrimenkul

2002-2019 yıllarında izleyicilerin beğenisini kazanan Çocuklar Duymasın dizisinin 'Mary'si olarak tanınan Demet Tuncer, hayatının bilinmeyen yönlerini ve CIA'den aldığı teklif hakkındaki çarpıcı detayları paylaştı. Levent'te doğup büyüyen Tuncer, 15 yaşında aldığı bursla ABD'ye giderek hayatının seyrini değiştiren bir yolculuğa adım attığını belirtti.

Demet Tuncer, Türkiye'yi temsilen United World College'dan tam burs kazanarak 90 farklı ülkeden öğrenciyle eğitim alma şansı yakaladı. Tuncer, bu sürecin dünya görüşünü geliştirdiğini ve kendisine önemli bir kültürel zenginlik kattığını söyledi. Üniversite eğitimi için ABD'de kaldığını belirten Tuncer, yaşadıklarının kendisini yeni bir kariyer yoluna hazırladığını ifade etti.

CIA'DEN GELEN ŞAŞIRTICI TEKLİF

Üniversite yıllarında aldığı uluslararası güvenlik dersleri sırasında, CIA'de çalışan bir profesörle birlikte çalışma fırsatı bulan Tuncer, ajansın kendisine bir teklif sunduğunu anlattı. "Profesör, istihbarata olan ilgimi fark etti ve beni Merkez İstihbarat Ajansı'na davet etti," diyerek yaşadığı bu olayı detaylandıran Tuncer, bu sürecin hayatında beklenmedik bir dönüm noktası yarattığını vurguladı.

"NE ÜLKEMİ NE DE AİLEMİ SATARIM"

CIA'nin teklifini reddettiğini açıklayan Demet Tuncer, ailesine ve ülkesine olan bağlılığını şu sözlerle ifade etti: "Kariyer haftasında, profesör bana CIA'de çalışmak isteyip istemediğimi sordu. İlgim olmasına rağmen, düşündüğümde bu işin bana uygun olmadığını anladım. Ben ne ailemi ne de ülkemin değerlerini satabilirim."

Tuncer, kendisini temsil eden bu değerlerin teklif karşısında kararında etkili olduğunu belirtti.


Yorum Yaz