27 Eylül’den beri kayıp! Rojin’i arama çalışmalarında kadavra köpeğinden ilk tepki


13.10.2024 13:48

27 Eylül’den beri kayıp! Rojin’i arama çalışmalarında kadavra köpeğinden ilk tepki

Van’da 27 Eylül'den beri kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş için arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Kadavra köpeği sahilde tepki verdi, ekipler Van Gölü’nü tarıyor.

Şeker Gayrimenkul

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş, 27 Eylül'de sahilde çakıl taşı toplamak için çıktığı yolculuktan geri dönmedi. Cep telefonu ve kulaklığı bulunan genç kız için arama çalışmaları aralıksız devam ediyor.

KADAVRA KÖPEĞİNDEN ŞÜPHELİ TEPKİ

Kampüs sahilindeki sazlık alanlarda kadavra köpeği tepki verdi. Ekipler, bu bölgede dedektörle tarama ve kazı çalışmalarına başladı.

Sabah'ta yer alan habere göre; Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve AFAD dalgıç ekipleri, Rojin Kabaiş'i bulmak için Van Gölü'nün derinliklerini su altı görüntüleme cihazlarıyla taramaya devam ediyor.

TÜRKİYE GENELİNDE SEFERBERLİK

Arama çalışmaları, Türkiye’nin 81 ilinden gelen ekiplerle genişletildi. Ekipler, dedektörlerle bölgeyi santim santim tarayarak ipuçları aramayı sürdürüyor.

Metruk yapılar ve sazlık alanlarda sürdürülen çalışmalarda Rojin Kabaiş'e ait bir iz henüz bulunamadı. Fakat ekipler çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Yorum Yaz